Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Курсове за деца и възрастни

Добре дошли във Вашия вътрешен свят!

Открий своя личностен потенциал и се вгледай по-дълбоко в своите мечти и желания!

 

За първи път в Санта Марина, ние Ви каним да последвате пътя на самоосъвършестването.

Всички бихме искали да сме най--добрите родители за нашите деца, да ги разбираме и да им даваме най-правилните съвети. Всички бихме искали да сме личности, които са признати от своите колеги.

Бъдете по-продуктивни, по-добри и по-уверени в своя живот!

Всички тези важни акценти в живота на един човек намират своето място в нашите нови, специално адаптирани за Санта Марина курсове за деца и възрастни.

 

Нейрографика – артистичен подход към позитивно преобразяване на личността и света около нас. Тази специална техника ни помага да свържем нашите съзнание и подсъзнание, като по този начин активизираме връзките между нашите мозъчни клетки, разкривайки ключа за нашия безкраен източник на енергия, който ще ни помогне да реализираме нашите мечти и желания много по-лесно! 

Творчество за деца, тийнейджъри и родители – да бъдеш дете може да бъде трудно, особено когато се налага да навигираш между социални, емоционални и поведенчески промени. Да си родител е не по-лека задача, когато загрижеността за благополучието на твоите деца е основен приоритет във Вашия живот и ежедневие. Тук сме, за да помогнем и дадем своята подкрепа на Вас и Вашите деца. Ще работим с подрастващи и тийнейджъри на възраст от 12 до 18 години, както и с родители на едно или повече деца. Арт-терапията е форма на експресивна терапия, която използва творческия процес на създаване на изкуство за подобряване на психическото и емоционално благосъстояние на човека. Този вид терапия помага и е особено ефективна при следните признаци във Вас и вашите деца: гняв, агресия, тревожност, стрес, психически и физически тормоз, ниско самочувствие, отказ за посещение на училище, депресия, тъга, загуба на член от семейството, проблем с връката дете-родител, затруднения в разбирането на поведението на децата и справянето с ежедневните проблеми и много други. 

Арт-терапия за жени – творческият акцент ще бъде върху обучението на начини за грижа за себе си чрез постигане на вътрешен комфорт, утеха, релаксация и освобождаване на стреса от Вашето тяло. Ако изпитвате затруднения в социалното си общуване поради тревожност, депресия и натоварен график. И също така нямате нищо против да сте част от здравословна група от жени, които също така се интересуват от начини за намаляване на стреса и овладяване на здравословни практики за справяне с ежедневните проблеми и напрежение, то в такъв случай, груповата арт терапия за жени може да е подходяща за вас!

Кинотерапия - Напускали ли сте някога киносалон, пълни с емоции, прозрения и вдъхновение? Имали ли сте желанието да споделите незабавно своите впечатления и чувства? Може би филмът Ви е провокирал да размишлявате над собствения Ви житейски път с всички трудности и щастливи моменти? Тогава може би ще се заинтересувате от това да направите още една стъпка напред, като използвате трансформиращата сила, която някои филми могат да имат за вас. Кинотерапията предлага някои инструменти за този процес. Тя е мощен катализатор за личностно оздравяване и растеж за всеки, който е отворен да научи как гледайки определени филмови сюжети с отворено съзнание за нашия живот, те биха ни били полезни. Кинотерапия ни позволява да използваме ефекта на проектирането на собствения ни образ във филми за наше психологическо прозрение, вдъхновение, емоционално освобождаване и облекчение за естествена положителна промяна и развитие. Използвана като част от психотерапията, кинотерапията е иновативен метод, основан на традиционни терапевтични принципи. Дори и извън кабинета на терапевта, следвайки определени насоки за избора на филми, гледайки ги съзнателно, можем да дадем силен тласък на нашия професионален и духовен растеж.

 

Специалист: Олга Гранкина (Москва)

Сертифициран арт терапевт, художник-дизайнер, сертифициран специалист по нейрографика, дзен-графика, метафорични асоциативни карти, арт-коуч.

Контакти