Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

ITF W15/M15 турнир по тенис за мъже и жени на сингъл и на двойки

Mon, 20-Sep-2021

През изминалия уикенд на кортовете на тенис център Санта Марина завърши комбинирания ITF W15/M15 турнир по тенис за мъже и жени на сингъл и на двойки.
След изключително оспорвани финалнни мачове победителите са Райън Джеймс Стори от Великобритания при мъжете и Киара Катини от Италия при жените.
На двойки, при мъжете, титлите грабнаха Петру-Александру Лункану, Румъния и Кай Венелт, Германия, докато при жените с призовите места се поздравиха Катарина Кузмова, Словакия и Екатерина Рейнголд, Русия.
 
Календарът от международни турнири на кортовете в тенис център Санта Марина, валидни за ранглистите на ATP и WTA, продължава с още два последователни, комбинирани ITF W15/M15 турнири през месец октомври.
 
В рамките на настоящата седмица ще станат ясни и победителите в течащия в момента межународен турнир ITF J5 Santa Marina Cup, където българските представители имат огромен шанс да извоюват купите за първо място.
Желаем успех на всички!

Контакти

Методи за плащане: