Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Санта Марина закрива септемврийското морско турне на Weekend Tour

Thu, 16-Sep-2021

С турнира Santa Marina Open II ще закрие септемврийското си морско турне семейната тенис и СПА верига Weekend Tour. Надпреварата във ваканционно селище Санта Марина ще се проведе от 24 до 26 септември и ще събере любители на спорта от цялата страна. Созопол е сред най-обичаните дестинации във веригата, а много аматьори чакат края на септември, за да стегнат куфарите за морето. Мекото време в последните дни на лятото и свежестта в комплекса са изкушения, на които малцина устояват. От тази година топлото джакузи с впечатляващите 40 кв м е черешката на тортата в комплекса и е магнит за малки и големи. Играчите ще могат да погледат и тенис на високо ниво. До 25 септември в Санта Марина ще се проведе турнирът за юноши и девойки до 15 години на Международната тенис федерация, а приятелите на Weekend Tour ще могат да черпят опит от срещите на бъдещите шампиони.

Santa Marina Open II ще стартира на 24 септември с официални тренировки на кортовете със сертифицирано от ITF Green Set покритие. На 25 са мачовете в групите на сингъл мъже и сингъл жени, двойки мъже и смесени двойки. На 26 септември, неделя, ще се играят финалите и ще бъдат наградени победителите във всички формати. В събота организаторите ще направят традиционната групова снимка и ще определят носителя на голямата награда – почивка в комплекс „Свети Иван Рилски“ в Банско.

През двата дни на надпреварата всички ще знаят точните начални часове на мачовете си, за да имат достатъчно време да се разходят до Созопол, до любимия плаж Златна рибка и да хапнат в далян Чайка. Освен това на разположение на гостите на Санта Марина ще бъдат пет басейна и уелнес център с всичко необходимо за разпускане и възстановяване. Всичко това е гарнирано с невероятни гледки към Созопол и към плажовете на Златна рибка и Градина, както и с уникалната зеленина на комплекса.

Организаторите на надпреварата и домакините от Санта Марина очакват любителите на тениса със семействата и децата им. Алеите на комплекса са свободни от автомобили и има няколко детски къта за игра. Състезателите ползват преференциални цени за настаняване и могат да договорят късно освобождаване на стаите. Записването за четирите формата на Santa Marina Open II е отворено на www.weekendtour.bg.

Контакти

Методи за плащане: