Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Пицария Каса Миа

Пицария Каса Миа се намира в самото сърце на Ваканционно селище Санта Марина и заедно с Басейн 2 беше изцяло реновирана в началото на 2023 г. Тук ще намерите най-популярните специалитети от италианската кухня - свежи салати, домашно направена паста, разнообразни брускети и разбира се - пухкави и много апетитни пици. Пиците на Каса Миа се приготвят с квасено тесто, което втасва минимум 24 ч., за да бъде по-леко, по-полезно и още по-вкусно. 

Комбинирайте храната със специално подбрани италиански вина, насладете се на авторски коктейл или ароматно висококачествено кафе на бара. Разположена на 2 нива, пицарията разполага с 50 места на закрито с панорамна гледка към морето, както и 100 места на открито сред зеленината на парка и сянката на красиви бамбукови навеси. 

Басейн 2 бе оборудван и с удобни нови шезлонги, както и най-модерното отопляемо джакузи в целия комплекс. Пицария Каса Миа работи всеки ден от 8:30 до 23:00 ч., а обядът стартира в 11:30.
 

Разгледай нашето меню за "Лято 2024":

> Основно меню
Напитки
Винена листа

 
Работно време:
Напитки 08:30 - 23:00
Кухня 11:30 - 22:30

 

Акценти

  • Италианска кухня
  • Панорамни гледки
  • Wi-Fi

Контакти

Методи за плащане: