Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

Международен Кинофестивал Санта Марина

Wed, 26-Aug-2020

За втора поредна година във Ваканционно Селище Санта Марина, Созопол, ще се проведе „Международен Кинофестивал Санта Марина“

В продължение на традицията от миналата година, фестивалът дава възможност на всички ценители на късометражното кино да станат съпричастни на селекцията от детски и игрални филми, които надяваме се, ще очароват със своя нестандартен поглед и сюжет. Уверение, което имаме от международното ни жури и тази година.

Желанието ни да дадем поле за изява на българските кинорежисьори, доведе до стартирането на нова категория, а именно българската конкурсна програма, в която нашите зрители ще станат свидетели на филми от български кинорежисьори, които са специално-подбрани за събитието.

С радост бихме искали да съобщим, че тази година, фестивалът има и своята социална насоченост, като дава възможност на талантливи български деца да се изявят на голяма сцена. Като домакини на този фестивал, разбираме предизвикателствата, пред които се изправят всички артисти и ограничените възможности да демонстрират своите професионални умения пред публика. Това ни провокира да сме част от тези, които подкрепят младите таланти на България. Публиката ще има шанса да аплодира детски хор „Burgas Voices”, както и детска танцова формация „Street Jazz Burgas”, които ще допринесът за магичната атмосфера по време на вечерта.

Фестивалът стартира на 27 август, от 20:00 часа, с начало на българската конкурсна програма и ще завърши на 28 август, отново от 20:00 часа, с международната селекция от филми, където победителят ще получи и голямата награда – „5-дневна ваканция във Ваканционно Селище Санта Марина“ през сезон 2021.

Контакти

Методи за плащане: